Hjärtstartare

En hjärtstartare är livsavgörande vid ett hjärtstopp

Fri support och rådgivning

När ni köper en hjärstartare av oss på Trygghetsutbildarna  får ni fri support och rådgivning när det gäller er hjärstartare. Vi hjälper till med vart er hjärstartare ska placeras samt hur ni  skyltar upp och hjälper till med registrering på hjärtstartarregistret


Hjärtstartarregistret (hjartstartarregistret.se)


Vid ett hjärtstopp så handlar det om minuter! 
 Varje år drabbas ca 5 000 personer i Sverige av hjärstopp, av dessa överlever endast 500 personer med en större täckning av hjärtstartare så skulle antalet överlevande öka markant. Trygghetsutbildarna har i snart 15 års tid  hjärtsäkrat samhället genom att hjälpa företag, föreningar och övriga samället när de valt att skaffa sig en hjärtstartare.

 

Att skaffa hjärtstartare

Att skaffa sig en hjärtstartare kan vara en djungel när man inte är insatt, det är många olika parametrar man ska ha med sig när man väl bestämt sig för att köpa en hjärtstartare. Vi på Trygghetsutbildarna hjälper dig att välja rutt ifrån dina behov och förutsättningar. 
Egenkontroll av hjärstartaren

När du köpt din hjärstartare så är det viktigt att varje vecka kontrollera sin hjärstartare för att på så sätt säkerställa att den fungerar och att alla saker finns på plats. För att säkerställa att kontrollen görs är det bra att ha kontrolllistor, du kommer att få kontrolllistor medskickat men du kan också plocka ner listor genom att trycka på "kontrollista"


Hyra hjärtstartare


Har ni ett planerat arrangemang och inser att en hjärtstartare vore bra att ha, då finns det hjärtartare att hyra hos oss upp till en vecka, vill ni hyra så hämtar ni hjärtstartaren hos oss och får samtidigt en genomgång hur hjärtstartaren fungerar. Våra uthyringstartare är kontrollerade av oss innan uthyrning.

Privatperson eller förening


Som privatperson eller förening så kan det ibland vara svårt att betala hjärstartaren direkt, därför erbjuder vi dig/er att delbeta er hjärtstartare räntefritt.