Hjärtstartare

En hjärtstartare är livsavgörande vid ett hjärtstopp

Fri support och rådgivning

När ni köper en hjärstartare av oss på Trygghetsutbildarna  får ni fri support och rådgivning när det gäller er hjärstartare. Vi hjälper till med vart er hjärstartare ska placeras samt hur ni  skyltar upp och hjälper till med registrering på hjärtstartarregistret


Hjärtstartarregistret (hjartstartarregistret.se)


Vid ett hjärtstopp så handlar det om minuter! 


70 procent av alla hjärtstopp i Sverige sker i våra hem och totalt drabbas 

varje år ca 10 000 personer av hjärtstopp, av dessa överlever endast 13 procent sina hjärtstopp. Utan en hjärtstartare är chanserna noll.

Trygghetsutbildarna har i 15 års tid hjärtsäkrat samhället genom att hjälpa företag, föreningar och övriga samället  när man valt att skaffa sig en hjärtstartare.


 


 Att skaffa hjärtstartare

Att skaffa sig en hjärtstartare kan kännas som att navigera genom  en tät djungel med en för slö manchette, Låt oss vara din guide på vägen mot att inföskaffa en hjärtstartare. vi hjälper dig från tanken på att skaffa en,  till att hjärtstartaren finns på plats.


Nedan här listar vi några punkter som kan vara bra att tänka på innan man köper sig en hjärtstartare.


  • Inomhus
  • utomhus
  • Industri eller kontor 
  • Språk, kan jag behöva fler språk? 
  • IP klassning 
  • Vilken miljö kommer min hjärtstartare verka i

 


Vi på Trygghetsutbildarna hjälper dig att välja rätt utifrån din verksamhet och dina förutsättningar.  
Egenkontroll av hjärstartaren


När du köpt din hjärstartare så är det viktigt att varje vecka kontrollera sin hjärstartare för att på så sätt säkerställa att den fungerar och att alla saker finns på plats. För att säkerställa att kontrollen görs är det bra att ha kontrolllistor, du kommer att få kontrolllistor medskickat men du kan också plocka ner listor genom att trycka på vilken sorts hjärtstartare du har och därmed få en nedladdningsbara PDF fil

Hjärtstartare

Våra kunder är allt ifrån den tunga industrin till kontor, så kräver det att vi har hjärstartare som är anpassade utifrån vilken miljö hjärtstartaren ska verka i.

Därför har vi till varje hjärtstartare gjort en PDF för att du som kund lätt ska få en överblick över de hjärtstartare vi tillhandahåller, klicka på respektive hjärtstartare för att öppna filen och läs mer om hjärtstartaren och dess långsiktiga kostnader. 
Behöver du hjälp att skaffa en hjärtstartare till din verksamhet? 
Vi hjälper dig! 

Hyra hjärtstartare


Har ni ett planerat arrangemang och inser att en  hjärtstartare vore bra att ha, då finns det hjärtartare att hyra hos oss upp till en vecka, vill ni hyra så hämtar ni hjärtstartaren hos oss och får samtidigt en genomgång hur hjärtstartaren fungerar. Våra uthyringstartare är kontrollerade av oss innan uthyrning.

Privatperson eller förening


Som privatperson eller förening så kan det ibland vara svårt att betala hjärstartaren direkt, därför erbjuder vi dig/er att delbeta er hjärtstartare räntefritt. 

Kontakta oss

PETER 

UTBILDARE 

peter@trygghetsutbildarna.se


Telefon: 076-1092662

Behöver ni komma i kontakt med någon av oss på Trygghetsutbildarna? Vi finns alltid tillgängliga för att svara på era frågor. 

CICCI

UTBILDARE

cicci@trygghetsutbildarna.se 


Telefon: 070-3341099

unsplash