Hjärtstartare

En hjärtstartare är livsavgörande vid ett hjärtstopp

Fri support och rådgivning

När ni köper en hjärstartare av oss på Trygghetsutbildarna  får ni fri support och rådgivning när det gäller er hjärstartare. Vi hjälper till med vart er hjärstartare ska placeras samt hur ni  skyltar upp och hjälper till med registrering på hjärtstartarregistret


Hjärtstartarregistret (hjartstartarregistret.se)


Vid ett hjärtstopp så handlar det om minuter! 
 Varje år drabbas ca 5 000 personer i Sverige av hjärstopp, av dessa överlever endast 500 personer, med en större täckning av hjärtstartare så skulle antalet överlevande öka markant. Trygghetsutbildarna har i snart 15 års tid  hjärtsäkrat samhället genom att hjälpa företag, föreningar och övriga samället när de valt att skaffa sig en hjärtstartare.

 Att skaffa hjärtstartare

Att skaffa sig en hjärtstartare kan kännas som att navigera sig genom  en djungel. När man väl bestämt sig för att köpa en hjärtstartare är det  många olika parametrar man ska ha med sig. 


  • Inomhus
  • utomhus
  • Industri eller kontor 
  • Språk, kan jag behöva fler språk? 
  • IP klassning 
  • Vilken miljö kommer min hjärtstartare verka i

 


Vi på Trygghetsutbildarna hjälper dig att välja rätt utifrån din verksamhet och dina förutsättningar.  
Egenkontroll av hjärstartaren

När du köpt din hjärstartare så är det viktigt att varje vecka kontrollera sin hjärstartare för att på så sätt säkerställa att den fungerar och att alla saker finns på plats. För att säkerställa att kontrollen görs är det bra att ha kontrolllistor, du kommer att få kontrolllistor medskickat men du kan också plocka ner listor genom att trycka på vilken sorts hjärtstartare du har 

Våra Hjärtstartare

Då våra kunder är allt från den tunga industrin till kontor så kräver det att vi har hjärstartare som är anpassade utifrån vilken miljö hjärtstartaren ska verka i. Du kan inte köpa vilken som helst då en hjärtstartare är anpassad för att sitta i en industrilokal med mycket damm och buller medans en annan är anpassad för kontorslokaler. 
Behöver du hjälp att skaffa en hjärtstartare till din verksamhet? 
Vi hjälper dig! 

Hyra hjärtstartare


Har ni ett planerat arrangemang och inser att en hjärtstartare vore bra att ha, då finns det hjärtartare att hyra hos oss upp till en vecka, vill ni hyra så hämtar ni hjärtstartaren hos oss och får samtidigt en genomgång hur hjärtstartaren fungerar. Våra uthyringstartare är kontrollerade av oss innan uthyrning.

Privatperson eller förening


Som privatperson eller förening så kan det ibland vara svårt att betala hjärstartaren direkt, därför erbjuder vi dig/er att delbeta er hjärtstartare räntefritt. 

Kontakta oss

PETER 

UTBILDARE 

peter@trygghetsutbildarna.se


Telefon: 076-1092662

Behöver ni komma i kontakt med någon av oss på Trygghetsutbildarna? Vi finns alltid tillgängliga för att svara på era frågor. 

CICCI

UTBILDARE

cicci@trygghetsutbildarna.se 


Telefon: 070-3341099

unsplash